Velg en side

Om

Alt henger sammen med alt, spesielt i et selskap. I dagens verden forandrer ting seg fort og i forretningssammenheng er det utfordrende å henge med og bibeholde fokus. Enten du er en produsent, et salgskontor eller detaljist er det viktig å ikke bare kjenne dine produkter, men også å kjenne omgivelsene du konkurrerer i og å bygge en sterk og harmonisk organisasjon som kan assosiere seg med hvem du er og forstår hvor du har tenkt deg.

Et selskaps strategier skal ikke kun forstås av ledelsen, men av hele organisasjonen. Det er svært viktig at dine ansatte forstår hva som foregår der ute og hvordan bedriften presterer. Til syvende og sist er god respons fra markedet og salg det avgjørende!

Hender som holder over hverandre

Å gå Fra Strategi til Salg betyr å ha veldefinerte strategier for å sikre langsiktige mål og posisjonering, samtidig som du maksimerer årlig salg. Innsikten du trenger for å utvikle disse planene finnes ofte allerede i din bedrift, men de kan være spredt bland flere nøkkelpersoner og de er kanskje ikke godt strukturerte. Å starte en Fra Strategi til Salg prosess skaper energi og deltagelse og er viktig for hele organisasjonen. Sapiens Consulting kan fasilitere din Strategi til Salg prosess og utvikle robuste planer for å sikre best mulige resultater i fremtiden.

 

Johan Aglen
Senior Management Consultant

Johan Aglen har bred salg, markedsføring og ledelsesbakgrunn og har vært medlem av en rekke Nordiske og internasjonale lederteam. Disse inkluderer både produsenter, distributører og detaljister. De siste 15 årene har Johan jobbet i kaffeindustrien, og innehatt lederstillinger for selskaper som inkluderer Crem International, Cafe Bar/Pelican Rouge og 3Temp og vært ansvarlig for nøkkelkunder som Coca Cola, Sodexo, Joe & The Juice og andre. Hans siste jobb var som CSO & Head of Global Sales i 3Temp, en produsent av kaffemaskiner for det globale high end markedet.

Johan har undervist i kommunikasjon og distribusjon på BI Norwegian Business School og jobbet som konsulent innen salg og markedsføring for en rekke selskaper.

Utenfor business verden har Johan også konkurrert og er innehaver av to verdensrekorder i skydiving.

Senior Management Consultant Johan AglenKvalifikasjoner

  • Utdannet siviløkonom fra Lunds Universitet, Sverige
  • Bred erfaring fra salg, markedsføring og ledelse
  • Analytisk og strategisk
  • Salgs- og målorientert
  • Teamorientert
  • Bredt nettverk nasjonalt og internasjonalt